2012. március 2., péntek

Nike+ sportband nem csak Nike cipőhöz NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft .

Eladó a képen látható Nike+ Sportband új érzékelővel, eredeti dobozában, cipőfűzőre rakható BeanPod tokkal. A tok használatával nincs szükség Nike+ cipőre, egyszerűen csak a cipőfűzőre kell rögzíteni az érzékelőt, tehát bármilyen cipővel kompatibilis lesz az eszköz. Biztonságos (nem esik ki a chip) és egyáltalán nem zavaró (sajnos enélkül én egy chipet már elhagytam). Az eszköz egy éves, a szenzor novemberben lett vásárolva, még nem is kalibráltam az órához.
Az eszközről:
A Nike+ motivációs eszköz, edzéselemző program. Segítségével mérhető az edzés ideje, megtett táv, elégetett kalória és sebesség. A Nike+ közösségi oldalra feltöltve grafikonon láthatod az edzéseidet, csatlakozhatsz kihívásokhoz, kitűzhetsz egyéni célokat vagy választhatsz szintednek megfelelő edzéstervet. A vízálló borításnak köszönhetően esőben is rögzítheted a futásod adatait. Könnyen kezelhető, usb csatlakozóval töltheted fel az adatokat az internetre, egyúttal az óra akkumulátorát is feltöltöd.
Ha kérdésed van KÉRDEZZ! A legnagyobb licit viszi, minimálár nincs!
Személyesen Budapest tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető pontjain (Újpest Központ, Nyugati, Deák, Klinikák... ) lehet átvenni előzetes egyeztetés után. Postázni ajánlott levélben/csomagként tudom, ennek költségét a vevő állja.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 11:28
. Nike+ sportband nem csak Nike cipőhöz NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos